Atea Finland ja Ingram Micro logistiikkayhteistyöhön

Atea Finland Oy ja Ingram Micro Oy ovat sopineet laajasta logistiikkayhteistyöstä Suomessa. Osa Atean tuottamista logistiikkapalveluista siirtyy Ingram Microlle. Ingram Micron palvelukseen siirtyy vanhoina työntekijöinä myös osa Atean Espoossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen henkilöstöstä.

Atea-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava ja koko Euroopan toiseksi suurin IT-infrastruktuuritoimittaja. Suomessa Atean liikevaihdon kasvu on ollut 20 prosentin tasolla vuoden 2017 aikana.

–On tärkeää, että toimintamallimme tukevat kehitysvauhtiamme ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme ja liiketoiminnan kasvaviin vaatimuksiin. Atean voimakas kasvu edellyttää toimitusketjumme jatkuvaa kehittämistä ja Supply Chain -toiminnan tehostaminen onkin yksi päätavoitteitamme, sanoo Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen.

Ingram Micro on maailman suurin It-tuotteiden jakelija, jolla on toimintaa 160 maassa. Logistiikkapalvelut sekä erilaiset esiasennupalvelut ovat osa Ingram Micron palveluportfoliota. Suomessa aiemmin mobiililaitteiden tukkukauppaan keskittynyt yritys on kuluvana vuonna laajentanut merkittävästi  tuote ja palvelutarjontaansa.

–Yhteistyö Euroopan johtaviin lukeutuvan IT-infrastruktuuriyrityksen kanssa on Ingram Microlle luottamuksen osoitus. Ingram Micron logistiikkaulkoistus-liiketoiminnan kehitys on ollut viime vuosina voimakasta pohjoismaisella tasolla. Se on luonteva osa kasvustrategiaamme myös Suomessa, jossa Ingram Micron kasvu on ollut nopeaa niin perinteisen ICT-tukkukaupan kuin palveluliiketoiminnan alueilla. Odotamme liikevaihtomme kaksinkertaistuvan tänä vuonna vuoteen 2016 verrattuna, sanoo Ingram Micron Suomen maajohtaja Sami Elopuro.

 

Lisätietoja:

Atea Finland Oy, Juha Sihvonen, Toimitusjohtaja puh. 0400 735 134

Ingram Micro, Sami Elopuro, Maajohtaja, puh, 0400 452 461