Cloud Marketplace

Ingram Micron Cloud Marketplacen yksinkertaistettu ostoprosessi on rakennettu yhden maailman johtavista pilvipalveluiden jakelualustan Odinin kanssa. Cloud Marketplacessa valitset helposti yhdessä paikassa pilviratkaisut, jotka sopivat asiakkaiden  tarpeisiin infrastruktuurin, tietoturvan ja tuottavuustyökalujen alueilla. Sekä lisäät muita palveluita, kuten migraatio sähköpostitse tai backup-ratkaisut. Kun olet tehnyt valinnan, palvelu on käyttövalmis.

Microsoft Office 365 on pilvipohjainen palvelu Cloud Marketplacessa, joka on suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita turvallisuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden alueilla. Microsoft Office 365 auttaa organisaatioita säästämään aikaa, rahaa ja vapauttaa resursseja. Office 365 yhdistää tutut Microsoft Office –ohjelmat ja pilvipohjaiset versiot seuraavan sukupolven viestintää ja yhteistyötä varten – kuten Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, Office Online ja Microsoft Skype for Business.

Olemme Ingram Microlla auttaneet asiakkaitamme pilvikysymyksissä jo pitkään, joten pystymme auttamaan oikeiden ratkaisujen valitsemisessa asiakkaille. Mikäli etsit alustaa, jota on helppo käyttää ja jonka tukena ovat pätevät ihmiset, valitse Ingram Micro Cloud Marketplace.
Tarjoamme Cloud Marketplacessa mm. Microsoftin, Dropboxin, Acroniksen ja Skykickin palvelutuotteita.