Ingram Micro Applen tukkuriksi Suomessa

Lehdistötiedote 4.12.2017

Voimakkaassa kasvussa Suomessa oleva Ingram Micro ja Apple laajentavat yhteistyötään Pohjoismaissa. Ingram Micro aloittaa kaikkien Applen tuotteiden tukkurina myös Suomessa vuoden 2018 alusta alkaen. Aiemmin yhtiöt ovat tehneet pitkään yhteistyötä muissa Pohjoismaissa. Kumppanuus avaa uusia mahdollisuuksia sekä Ingram Microlle että Applelle.

”Asiakkaamme hyötyvät yhteistyön käynnistymisestä Applen kanssa. Yritykset siirtyvät yhä enemmän liikkuvaan tietojenkäsittelyyn. Applen tuotteet auttavat yrityksiä tekemään töitä uudella tavalla ja laajentamaan liiketoimintamahdollisuuksia. Paikallisesta varastosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nopeat toimitukset, pääkaupunkiseudulla jopa saman päivän aikana. Palveluvalikoimamme ja osaava ratkaisumyyntimme tukee jälleenmyyjien menestystä Apple liiketoiminnassa”, sanoo Ingram Micron Suomen maajohtaja Sami Elopuro.

”Olemme tyytyväisiä, että yhteistyö laajenee Ingram Micron kanssa nyt myös Suomeen. Uskon, että Ingram Micro voi tuoda uusia konsepteja ICT-kokonaisratkaisuihin ja auttaa asiakkaita kasvamaan ja menestymään tuotteidemme avulla”, sanoo Applen maajohtaja Klaus Kotka.

Ingram Micro on maailman suurin It-tuotteiden jakelija, jolla on toimintaa 160 maassa. Logistiikkapalvelut sekä erilaiset esiasennuspalvelut ovat osa Ingram Micron palveluportfoliota. Suomessa aiemmin mobiililaitteiden tukkukauppaan keskittynyt yritys on kuluvana vuonna laajentanut merkittävästi tuote- ja palvelutarjontaansa.

”Uskomme, että lähivuosina erityisesti maamme terveydenhuollossa, opetussektorilla ja kassajärjestelmissä hyödynnetään yhä enemmän mobiilituotteita. Apple-yhteistyö Suomessa tukee vahvasti kasvustrategiaamme”, toteaa Sami Elopuro.

Lisätietoja:

Ingram Micro, Sami Elopuro, maajohtaja, puh, 0400 452 461