Risto Oranne on nimitetty Ingram Micro Suomelle Key Account Manageriksi

ristoprofiid

Risto Oranne on nimitetty Ingram Micro Suomelle Key Account Manageriksi. Risto on aiemmin toiminut mm. Electro Waves Oy:llä osto- ja tuotepäällikkönä. Nimityksellä Ingram Micro vahvistaa osaamistaan Digital Signage tuotealueella ja tämä on osa Ingramin laajentumisstrategiaa Suomessa.

”Odotan innolla yhteistyötä asiakkaiden ja uusien kumppaneiden kanssa. Uskon tuovani omalla panoksellani vahvistusta ja asiantuntevaa palvelua Ingramin tiimiin. Hyvällä yhteistyöllä saavutamme varmasti menestyksekästä tulosta.” toteaa Risto.

Riston tavoitat puhelinnumerosta 040 8441719 tai risto.oranne@ingrammicro.com

 

Ingram Micro Finland

Ingram Micro on merkittävä IT- ja mobiilituotteiden jakelija Suomessa. Meillä on edustettuina konsernin liiketoiminta-alueista: Technology Solutions, Mobility, Cloud sekä logistiikka- ja elinkaaripalvelut. Tarjoamme myös joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja tuotepaketointiin, ohjelmistojen kokoonpanoon, sähköiseen kaupankäyntiin ja kolmannen osapuolen logistiikkaan.

Laajennamme tuoteportfoliotamme IT-tuotteilla syksyn 2016 aikana tavoitteena vahvistaa asemaamme suomalaisilla markkinoilla sekä syventää yhteistyötä kumppaneiden, tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Palvelemme jatkossa myös Baltian asiakkaat Suomesta käsin.

Toimipisteemme ja varastomme sijaitsee Espoon Kilossa. Hyödynnämme myös Pohjoismaiden ja Euroopan keskusvarastojamme