Ingram Micro Finland

20150910095518668

 

Ingram Micro perustettiin vuonna 1979. Autamme yrityksiä menestymään niiden omalla liiketoiminta-alueella. Ingram Micron globaali läsnäolo eri markkina-alueilla keskittyy pilvipalveluihin, logistisiin palveluihin, mobiili- ja IT-tuotteiden tukkurointiin ja palveluihin. Tällä hetkellä olemme suurin ICT-tukkuri maailmassa yli 50 miljardin dollarin liikevaihdolla.

  • Parhaat tuotteet ja palvelut
    Maailman suurimmat valmistajat ja jälleenmyyjät luottavat siihen, että tuemme heidän toimintaansa. Ingram Micro investoi jatkuvasti uusimpaan teknologiaan, jolla autetaan valmistajia ja jälleenmyyjiä menestymään paikallisilla markkinoilla.
  • Globaali läsnäolo
    Toimimme yli 170 maassa ja palvelemme yli 200 000 asiakasta päivittäin. Tuoteportfoliostamme löytyy lähes kaikki maailman merkittävimmät valmistajat ja tuotemerkit.

Ingram Micro Finland

Ingram Micro on merkittävä IT- ja mobiilituotteiden jakelija Suomessa. Meillä on edustettuina konsernin liiketoiminta-alueista: Technology Solutions, Mobility, Cloud sekä logistiikka- ja elinkaaripalvelut. Tarjoamme myös joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja tuotepaketointiin, ohjelmistojen kokoonpanoon, sähköiseen kaupankäyntiin ja kolmannen osapuolen logistiikkaan.

Tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme suomalaisilla markkinoilla sekä syventää yhteistyötä kumppaneiden, tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Palvelemme Suomesta käsin myös Baltian asiakkaat.

Toimipisteemme ja varastomme sijaitsee Espoon Kilossa. Hyödynnämme myös Pohjoismaiden ja Euroopan keskusvarastojamme.

 

IMFI_09_2016