Tommi Leppänen Ingram Micro Suomen IT-tuotelinjojen vetäjäksi

TL

Tommi Leppänen on nimitetty Ingram Micro Suomen IT-tuotelinjojen vetäjäksi. Leppänen on aiemmin toiminut Also Finlandin tukkuliiketoiminnan johtajana. Nimityksellä Ingram Micro vahvistaa osaamistaan IT-tukkurina ja tämä on osa Ingramin laajentumisstrategiaa Pohjoismaissa.

 

“Maailman suurimman IT-Tukkurin valmistajasuhteet ja palveluportfolio yhdistettynä paikalliseen asiakaspalveluun on vahva yhdistelmä jonka pohjalta on hyvä laajentaa toimintaa Suomessa ja Baltiassa”, Tommi Leppänen, TS Lead, Ingram Micro.

“Tommin nimitys tuo meille vahvaa kokemusta alalta. Laajan portfolion sekä osaamisen kautta uskomme vahvan kasvuun Suomen ja Baltian markkinoilla”, Sami Elopuro, Country Manager, Ingram Micro.

 

Lisätietoja:

 

Sami Elopuro 0400452461

Tommi Leppänen 0407799917

 

Ingram Micro Finland

Ingram Micro on merkittävä IT- ja mobiilituotteiden jakelija Suomessa. Meillä on edustettuina konsernin liiketoiminta-alueista: Technology Solutions, Mobility, Cloud sekä logistiikka- ja elinkaaripalvelut. Tarjoamme myös joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja tuotepaketointiin, ohjelmistojen kokoonpanoon, sähköiseen kaupankäyntiin ja kolmannen osapuolen logistiikkaan.

Laajennamme tuoteportfoliotamme IT-tuotteilla syksyn 2016 aikana tavoitteena vahvistaa asemaamme suomalaisilla markkinoilla sekä syventää yhteistyötä kumppaneiden, tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa. Palvelemme jatkossa myös Baltian asiakkaat Suomesta käsin.

Toimipisteemme ja varastomme sijaitsee Espoon Kilossa. Hyödynnämme myös Pohjoismaiden ja Euroopan keskusvarastojamme